Kedar bungalovi

Smeštaj u Kedar selu

Prvi utisak kada uđete u jednu ovakvu kućicu je miris. Kedar je četinar prijatnog mirisa i ne ostavlja nikog ravnodušnim. Uz opuštajući miris ide i savršeni ambijent modernog enterijera od drveta gde je vođeno računa da sve bude prilagođeno najfinijim uživanjima i vašem zasluženom odmoru.
Kod nas dolazite u dve prirode. Jedna je Gočka, savršena i netaknuta a druga priroda je ona u našim ekološkim kućicama.
Kućice su u nizu jedna pored druge ali izolacija je čak i nas ostavila bez teksta. Kada ste unutra nikakav spoljni uticaj vas neće ometi u uživanju i prepuštanju u planinskom odmoru i idiličnom boravku. Ovakvi bungalovi su napravljeni na ekološkoj bazi i u funkciji uživanja su za ljubitelje prirode i aktivnog odmora. Nakon povratka sa planinarenja ili bicikl ture, savršen odmor je zagarantovan u jednom ovakvom bungalovu gde ćete sa prirodom biti jedno.

Odlična izolacija

Privatna terasa

Pogled na planinski vrh

Grejanje

2 bračna kreveta

3 singl kreveta

Kedar bungalov sa 3 spavaće sobe

MAX 6 osoba | 65m2

Opis apartmana

Svi naši bungalovi su jednako koncipirani, pogled sa prozora i terasa je ono što ih razlikuje. Kućice imaju tri spavaće sobe. Po ulasku u kućicu nalazite se u hodniku, odatle se ide ka dnevnoj sobi, kupatilu ili na sprat. Iz dnevne sobe se ulazi u prvu spavaću sobu sa bračnim ležajem i neverovatno je ušuškana. Čajna kuhinja i trpezarija se nalaze u nastavku dnevne sobe i kuhinja je potpuno opremljena svim što je potrebno za pripremu hrane u ručavanje. Na spratu se nalaze još dve spavaće sobe. Dušeci su premium kvaliteta kao i peškiri i čista bela mirisna posteljina
 
 

Opremljenost

[smartslider3 slider="5"]