Kedar bungalovi

Smeštaj u Kedar selu

Prvi utisak kada uđete u jednu ovakvu kućicu je miris. Kedar je četinar prijatnog mirisa i ne ostavlja nikog ravnodušnim. Uz opuštajući miris ide i savršeni ambijent modernog enterijera od drveta gde je vođeno računa da sve bude prilagođeno najfinijim uživanjima i vašem zasluženom odmoru.
Kod nas dolazite u dve prirode. Jedna je Gočka, savršena i netaknuta a druga priroda je ona u našim ekološkim kućicama.
Kućice su u nizu jedna pored druge ali izolacija je čak i nas ostavila bez teksta. Kada ste unutra nikakav spoljni uticaj vas neće ometi u uživanju i prepuštanju u planinskom odmoru i idiličnom boravku. Ovakvi bungalovi su napravljeni na ekološkoj bazi i u funkciji uživanja su za ljubitelje prirode i aktivnog odmora. Nakon povratka sa planinarenja ili bicikl ture, savršen odmor je zagarantovan u jednom ovakvom bungalovu gde ćete sa prirodom biti jedno.

Odlična izolacija

Privatna terasa

Pogled na planinski vrh

Grejanje

1 bračni krevet

Krevetac po potrebi

Komforan kauč na razvlačenje

Kedar bungalov sa 1 spavaćeom sobom

MAX 2 osoba | 45m2

Opis apartmana

Ovaj bungalov je nestandardni i ima jednu spavaću sobu sa bračnim ležajem. Krevetac se dodaje po potrebi i može se montirati u spavaćoj sobi pored bračnog ležaja. Dnevna soba, kutak za odmor, trpezarija i kuhinja su u jednoj prostoriji, i komfor je veći nego kod standardnih naših bungalova. Dnevna soba ima jako komforan kauč na razvlačenje i moguće je spavanje i na njemu Kućica je prizemna, ušuškana i boravak u njoj je prava idila. Kupatilo je takođe prostranije i opremljeno svime što je potrebno. Terasa je velika, i poseduje dve stolice i stočić sa pogeldom na planisnki vrh i kompleks i ljuljašku.

Opremljenost

[smartslider3 slider="7"]